Φόρτωση...

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Σε κάθε παραγγελία μέσω του www.easybath.gr γίνεται ανακατεύθυνση στο Πειραιώς PayCenter, το οποίο παρέχει τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και Mastercard SecureCode, των διεθνών οργανισμών VISA και MASTERCARD αντίστοιχα. Μέσω αυτών των οργανισμών πιστοποιούνται οι κάτοχοι των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών στις on-line πληρωμές τους. Με τις υπηρεσίες αυτές διασφαλίζεται η απαραίτητη ταυτοποίηση (authentication) του κατόχου της κάρτας πριν την εκτέλεση της on-line πληρωμής, ελαχιστοποιώντας έτσι τις περιπτώσεις αμφισβήτησης συναλλαγών. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.easybath.gr, θα πρέπει στα σχετικά πεδία να καταχωρήσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την περίπτωση της παραγγελίας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει ο πελάτης να είναι παρών στην παραλαβή της παραγγελίας έχοντας μαζί την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα. Τέλος, όταν γίνεται πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε τον υπάλληλο που παραδίδει την παραγγελία στο χώρο σας. Ισχύει μόνο για μικρά & ελαφρά αντικείμενα που παραδίδονται μέσω ταχυμεταφορέων (courrier) και μόνο εντός Αττικής.

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Σε αυτή την περίπτωση προεξοφλείτε την παραγγελία καταθέτοντας το ποσό της παραγγελίας στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς 5183072454044 (IBAN GR63 0172 1830 0051 83072 454 044). 

Η τράπεζα μας ειδοποιεί ηλεκτρονικά, οπότε δε χρειάζεται να μας στείλετε το καταθετήριο.

4. PayPal

Ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. Προϋποθέτει ότι έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, αλλιώς θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κάθε χώρου με έμπειρους τεχνίτες και ανταγωνιστικές αμοιβές.