Φόρτωση...

To www.easybath.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Σταθόπουλος Παναγιώτης (εφεξής καλούμενη επιχείρηση) με αντικείμενο την έκθεση και διάθεση ειδών υγιεινής, πλακιδίων, επίπλων μπάνιου, νεροχυτών, αξεσουάρ μπάνιου κλπ. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σας καλούμε να συμβουλευθείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.easybath.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις γιατί η χρήση και περιήγηση στον προαναφερθέντα ιστότοπο συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με όλους τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.

1. ΟΡΟΙ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω της ιστοσελίδας www.easybath.gr.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η επιχείρηση δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.easybath.gr, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια. Επίσης, υπό την επιφύλαξη διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές στην τιμή ή τα χαρακτηριστικά των προβληθέντων προϊόντων όταν δεν έχει ενημερωθεί εγκαίρως από τους προμηθευτές των προϊόντων αυτών. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, εκτός των περιπτώσεων που περιγράφονται στην ενότητα "Υπαναχώρηση/Επιστροφή-Αντικατάσταση προϊόντων". Η επιχείρηση επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.easybath.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο ιστότοπος www.easybath.gr είναι επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Σταθόπουλος Παναγιώτης. Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποπτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.easybath.gr. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής αδείας της επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.easybath.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης ή/και του www.easybath.gr ή/και των ανωτέρω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.easybath.gr δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες του ιστοτόπου www.easybath.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, παραβιαστικό ιδιωτικού απορρήτου, εμπαθές, ρατσιστικό, δυνητικά βλαβερό σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για μας το θέμα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι μείζονος σημασίας. Όλες οι συναλλαγές και οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλείς και απόρρητες. Για να διασφαλίσουμε το μέγιστο βαθμό προστασίας σας ακολουθούμε τα εξής:

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password). Ο συνδυασμός των δύο κωδικών είναι μοναδικός και σας παρέχει πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Κάθε χρήστης του www.easybath.gr έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (ΠΜΚΑ) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του χρήστη είναι ο ίδιος ο χρήστης μέσω των προαναφερθέντων κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης αυτών από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών ο χρήστης έχει την ευθύνη να ενημερώσει την επιχείρηση αλλιώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τη χρήση του ΠΜΚΑ από μη εξουσιοδοτημένο από τον χρήστη πρόσωπο. Για λόγους ασφαλείας συνίσταται να αλλάζει ο χρήστης τον ΠΜΚΑ σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, όπως πχ η ημερομηνία γέννησης.

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών

Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και των συναλλαγών του, η επιχείρηση Σταθόπουλος Παναγιώτης συνεργάζεται με μια από τις κορυφαίες τράπεζες στο χώρο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την Τράπεζα Πειραιώς. Κάθε συναλλαγή μεταφέρεται με ασφάλεια στο Πειραιώς PayCenter και ολοκληρώνεται με άμεση ενημέρωση του χρήστη. Μόλις ο χρήστης-πελάτης ολοκληρώσει τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων εξόφλησης ή της οφειλής του στο www.easybath.gr ανακατευθύνεται για την πληρωμή στην ασφαλή σελίδα του Πειραιώς PayCenter. Ο πελάτης ενημερώνεται για τη χρέωση, πληκτρολογεί τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το Πειραιώς PayCenter.

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη στο www.easybath.gr είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, όπως πχ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων. Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τον ίδιο τον πελάτη ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η επιχείρηση χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό θα λαμβάνει ο χρήστης μόνο εφόσον το επιθυμεί και το δηλώσει στο αντίστοιχο πεδίο του ιστοτόπου.

7. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο και για λογαριασμό του πελάτη. Στις περιπτώσεις που ακολουθούν ο χρήστης/πελάτης του www.easybath.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάστασή τους όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησης πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά ή με κακή συσκευασία). Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Επίσης, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές ή αλλαγές και η συσκευασία να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα και παραστατικά τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να υπάρχει επικοινωνία με την επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

α) Επικοινωνήστε με την επιχείρηση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

β) Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

γ) Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά (πχ. δελτίο αποστολής, τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).

δ) το προϊόν να επιστραφεί εντός του διαστήματος των δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών, διαφορετικά η επιχείρηση δύναται να μην αποδεχθεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

ε) Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη στην επιχείρηση επιβαρύνει τον πελάτη.

8. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Ακύρωση". Κάνοντας "κλικ" σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

β) Οι παραγγελίες δίνονται από την επιχείρηση προς τους προμηθευτές κάθε εργάσιμη ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι. Εαν η παραγγελία του πελάτη έχει γίνει πριν τη δωδεκάτη μεσημβρινή μπορεί να την ακυρώσει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της ιδίας ημέρας. Εαν η παραγγελία του πελάτη έχει ολοκληρωθεί μετά την δωδεκάτη μεσημβρινή έχει το περιθώριο να την ακυρώσει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2108103500, είτε στέλνοντας e-mail στο info@easybath.gr.

 9. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία του πελάτη  δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών, είτε εγχώριων, είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες μια παραγγελία μπορεί να "κολλήσει" στο τελωνείο ή στη μεταφορά του προϊόντος, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις η επιχείρηση επικοινωνεί με τον πελάτη για να ρωτήσει εάν θέλει να παραδοθεί η παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνει κάποιο εναλλακτικό. Το είδος που καθυστέρησε θα σταλεί μετά την παραλαβή του στις αποθήκες της επιχείρησης.

β) Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Ανάμεσα στα εκατοντάδες προϊόντα που εκθέτονται στο www.easybath.gr είναι πιθανό σε σπάνιες περιπτώσεις ο προμηθευτής να καταργήσει ένα ή περισσότερα απροειδοποίητα. Σε αυτή την περίπτωση υπάλληλος της επιχείρησης θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα προτείνει εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω e-mail επικοινωνία με τον πελάτη (εάν παρουσιαστεί πρόβλημα στην παραγγελία με το προϊόν ή με την πληρωμή) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κάθε χώρου με έμπειρους τεχνίτες και ανταγωνιστικές αμοιβές.